Локшина Кімчі Рамьон NongShim 120г

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Рекомендуємо
Корея
Продано
В наявності
Код товару: 000000915
Виробник: Корея
Відгуки: 0

Локшина Кімчі Рамьон NongShim 120г

Немає в наявності
Характеристики: (Дивитись усі)
Склад
пшеничне борошно, картопляний крохмаль, рослинна олія, сіль.
Опис

Сублімована локшина Nongshim Kimchi Ramyun - це не лише чудовий спосіб втамувати голод, а й дуже апетитна страва з традиційним корейським смаком квашеної пекінської капусти. Однієї упаковки вистачає на дві порції поживного супу, який, за бажання, можна урізноманітнити, додавши зелену цибулю, курочку і половинку вареного яйця.

Кімчі - улюблена їжа багатьох корейців. Кімчі-рамюн призвів до глобалізації корейського рамюну, починаючи з Азійських ігор 86-го року та Олімпійських ігор 88-го року, і досі залишається улюбленим супом з локшиною в мисці з кімчі.

Характеристики
Склад
пшеничне борошно, картопляний крохмаль, рослинна олія, сіль.
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

- Доставка у відділення Нової пошти
- Адресна доставка по Україні курʼєром Нової пошти
- Доставка в поштомат Нової пошти
- Самовивіз з нашого шоуруму (Київ, вул. Євгена Сверстюка, 2Б)
- Банківська картка (LiqPay, Apple Pay, GPay)
- Оплата за реквізитами ФОП
- Накладний платіж (передоплата 200,00 грн)
- Безготівковий розрахунок за реквізитами (для ФОП та юр. осіб)
- Оплата готівкою при отриманні
- 100% оригінальний товар
- Актуальна наявність та ціна
- Можливість повернення, якщо товар не підійшов
З цим товаром купують
Шоколад молочний з вишнею та горіхами STUDENTSKA 170 г
В наявності
Родзинки світлі чилійські Jumbo вагові
В наявності
НОВИНКА
45.50 грн
Чурчхела зі смаком смородини Amanti 85г
В наявності
НОВИНКА
25.00 грн
Цукерки Асорті жовто-блакитне VELATTO Amanti 500г
-15%
В наявності
НОВИНКА
Акція
140.00 грн 119.00 грн
Набір подарунковий бокс Яскраві моменти
-20%
В наявності
НОВИНКА
Акція
2 000.00 грн 1 599.00 грн
Icons made from svg iconsis licensed by CC BY 4.0